DTO vBulletin Product Support


Go Back   Drive Thru Online - Support | Drive Thru Online vBulletin Products > Pre-Sales Questions > DTO Garage Plus

DTO Garage Plus Pre-sales questions regarding our Garage Plus product for vBulletin.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 12-28-2010, 02:16 AM
fahl fahl is offline
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 19
Default Widgets for vBulletin CMS

Would love to have widgets for cms & forum for Garage in place of vbadvanced modules.
Vbadvanced is getting a bit tired now and vbcms has much more possibilities for a tidy integrated board.
Personally think it would improve your sales.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 12-28-2010, 08:28 AM
Mark's Avatar
Mark Mark is offline
Administrator
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 1,108
Default

In Garage Plus 2.0.2 we include information on how to add a forum widget to display random garages. You can view this information in our help by going to the Administrator/Add A Forum Block section.

The biggest problem with delivering widgets right now is that vB does not provide any means to bundle them in some type of xml file so that they can be easily installed and configured. Right now anything we do in this regard requires lots of documentation to walk customers through each step. That said we thought we would try offering this forum block and see how our customers receive it.

Thanks

Mark
__________________
Mark Ferguson
President - Drive Thru Online, Inc.
Drive Thru Online Helping Turn Your Passion into Profit
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 12-30-2010, 03:11 PM
patrick patrick is offline
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 90
Send a message via MSN to patrick
Default

Nice also for showcase customers?
__________________
YFB.com
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 12-30-2010, 03:15 PM
Mark's Avatar
Mark Mark is offline
Administrator
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 1,108
Default

It would be a different forum widget to develop for ShowCase since the way it handles images is different. I don't have anything like this scheduled right now since only a couple of customers are running ShowCase on vB4.

Mark
__________________
Mark Ferguson
President - Drive Thru Online, Inc.
Drive Thru Online Helping Turn Your Passion into Profit
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 04-03-2012, 10:09 PM
Chili Chili is offline
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 49
Default

Quote:
Originally Posted by Mark View Post
In Garage Plus 2.0.2 we include information on how to add a forum widget to display random garages. You can view this information in our help by going to the Administrator/Add A Forum Block section.

The biggest problem with delivering widgets right now is that vB does not provide any means to bundle them in some type of xml file so that they can be easily installed and configured. Right now anything we do in this regard requires lots of documentation to walk customers through each step. That said we thought we would try offering this forum block and see how our customers receive it.

Thanks

Mark
I did this, but the size of the images are a bit big. lol
I realize this is old, but would love something for CMS / Forum Blocks


Side bar is about the width of 2.5 images, is there any way to adjust that.?
2x2 would be fine, or a bigger pic of just 1 on top of another or even just one image that changes would be cool.!


*edit*

I read further. got it fitted. :)

But would be cool to add something to CMS frontpage too.!


*edit*
It works for a widget too. :)

Thanks

Last edited by Chili; 04-03-2012 at 10:22 PM.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old 11-15-2012, 01:48 PM
patrick patrick is offline
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 90
Send a message via MSN to patrick
Default

Msy i ask how you did it to work as a widget? Also the sidebar/block forum does not work for me! The images don't show up because the image name it's generating does not exist!

Ook working now it is needed to turn on vBadvanced

But now i want to know is it possible to do as a widget?
__________________
YFB.com

Last edited by patrick; 11-15-2012 at 02:58 PM.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are Off
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -6. The time now is 11:53 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.